WATERPROOF COLLECTION 🌞

20% KORTING! CODE: SUMMER20

WATERPROOF COLLECTION 🌞
20% KORTING! CODE: SUMMER20

4.5/5 KLANTBEOORDELING ⭐️

4.5/5 KLANTBEOORDELING ⭐️

Bestel Nu. Betaal later met Klarna 💸

Bestel Nu. Betaal later met Klarna 💸

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 📦

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 📦

700k+ Instagram-volgers 📷

700k+ Instagram-volgers 📷

Vandaag Besteld. Vandaag verzonden 💨

Vandaag Besteld. Vandaag verzonden 💨

LEARN MORE ABOUT THESE GEMSTONES

DE BETEKENIS VAN JE GEBOORTESTEEN

Deze stenen vol betoverende betekenissen zouden je nieuwe manier moeten zijn om je persoonlijkheid uit te drukken. Je geboortesteen geeft je geluk en verbindt je met jezelf en je dierbaren.

Ben je benieuwd naar de uitleg over jouw geboortesteen, of de geboortesteen van je geliefde, vriendin of zus? Lees dan de uitleg van alle geboortestenen!

JANUARI - GARNET

De granaatedelsteen is de officiële geboortesteen van januari en wordt geleverd in verschillende kleuren, waaronder geel, groen, rood en paars. Deze prachtig sprankelende mooie edelsteen kan negatieve gedachten omzetten in positieve. De steen staat voor geluk, gezondheid, loyaliteit en vriendschap voor mensen die in deze maand geboren zijn. De spirituele betekenis van Granaat is de belichaming van de energieën van vuur, passie, creativiteit en kracht. Het geneest je gevoelens, emoties, lichaam en geest - de Granaatsteen is een verstandige keuze!

FEBRUARI - AMETHIST

De geboortesteen van februari, Amethys t, brengt passie, creativiteit en spiritualiteit naar mensen die in deze maand geboren zijn. Deze prachtige paarse edelsteen staat voor royalty, helderheid en genezing. Het dichtbij dragen heeft een positieve invloed op de creativiteit en verbetert de intuïtie. Men dacht dat de kalmerende aanwezigheid ervan rustgevende dromen teweegbracht en helderheid en rust in de wakende geest bracht.

MAART - AQUAMARIJN

De aquamarijn is vernoemd naar de blauwgroene zeekleur, waar het ook zijn oorsprong vindt. Deze betekenisvolle steen symboliseert over het algemeen vrede, biedt kracht , maar versterkt ook de intuïtie. Aquamarijn roept het gevoel van rust op dat de zee met zich meebrengt, wat zeer rustgevend is voor gevoelige mensen. De geboortesteen van maart wordt geassocieerd met zelfvertrouwen en bevordert de mentale groei. Het staat ook voor heldere communicatie recht uit het hart.

APRIL - HERKIMER

De Herkimer is op duizenden manieren oogverblindend en bestaat al miljoenen jaren. De Edelsteen is zeer puur, extreem krachtig en intens. Door de eeuwen heen heeft de schoonheid van deze steen mensen altijd gefascineerd en geïnspireerd. Het kan ook innerlijk belangrijke inzichten geven en diepe lagen van jezelf en je bewustzijn bereiken. Het helpt je creatief te denken en moedigt je aan om je dromen waar te maken. Draag haar met liefde en ze zal je de energie geven die je nodig hebt.

MEI - EMERALD

De maand mei wordt onmiskenbaar geassocieerd met de groene smaragd . De prachtige groengekleurde Smaragd staat voor wijsheid en gezondheid. De smaragd helpt je inzicht te geven in de toekomst, maar ook hoop en geduld maken deel uit van deze geboortesteen. Het wordt al lang in verband gebracht met vruchtbaarheid en wedergeboorte. De Smaragd is een zeer spirituele steen en staat voor liefde , inspiratie, openheid, oprechtheid en positiviteit . Mensen die de steen dragen, zullen meer van het leven kunnen genieten en een verbetering in relaties merken.

JUNI- MAANSTEEN

De Maansteen symboliseert zuiverheid en passie. Deze steen heeft een positieve werking op het vrouwelijk lichaam en de intuïtie. Het dragen van de Maansteen heeft een positief effect op slaap en dromen. Het betovert je met zijn magische gloed , waardoor je fantasie wordt geprikkeld. Het versterkt je intuïtie waardoor je meer kans hebt om echte liefde te herkennen. De Maansteen is de steen van de hoop, houd haar dicht bij je en ze zal je geluk brengen.

JULI - ROBIJN

De lichtrode Robijnsteen symboliseert kracht, passie en levensvreugde . Robijn is een beschermende steen die ook helpt bij het vinden van moed en energie. Harmonie en bescherming passen precies bij deze kleur. De steen brengt vreugde en spontaniteit in het leven en beschermt je tegen negatieve energieën. Het zorgt ervoor dat je helder en scherp blijft over waar je naartoe wilt en hoe je dat denkt te bereiken. Ruby's dieprode kleur heeft ook banden met liefde , passie en rauwe emotie.

AUGUSTUS - PERIDOT

De Peridoot is een limoenkleurige steen die zelfs in het donker oplicht met zijn prachtige gloed . Vrede en geluk zijn de twee sleutelwoorden die bij dit type geboortesteen horen. De Peridot moedigt grote passie, toewijding en een lang leven aan. Je kunt ook verwachten dat het je stress vermindert. Er wordt aangenomen dat het de gave van innerlijke uitstraling draagt, de geest aanscherpt en opent voor nieuwe niveaus van bewustzijn en groei, waardoor een persoon zijn bestemming en spirituele doel kan herkennen en realiseren. 

SEPTEMBER - SAFFIER

De blauwe saffier geboortesteen staat met zijn prachtige kleur voor zuiverheid, wijsheid en geloof. De saffier is al eeuwenlang geliefd, vanwege zijn uitzonderlijke schoonheid maar ook vanwege zijn buitengewone eigenschappen. Zoals eerlijkheid, vriendschap, loyaliteit en hoop. De betekenis van de saffier vertaalt zich letterlijk naar ' kostbare steen '. De steen wordt ook wel de kleur van de hemel genoemd vanwege zijn prachtige blauwe kleur. De saffier is een koninklijke edelsteen en deze steen van de maand past bij alles!

OKTOBER - TOERMALIJN

De Toermalijn is een prachtige steen met een paarse tint en is te vinden in een grote verscheidenheid aan kleuren . Het symboliseert liefde voor de mensheid en het humanisme . Het wordt gedragen om sympathie voor anderen aan te moedigen en draagt ​​de deugd van onvoorwaardelijke liefde en vriendschap in zich. Toermalijn is een symbool van hoop en vrede. Het is een krachtige beschermer tegen negatieve energie, die wordt omgezet in positieve energie. Toermalijn geeft kracht en zelfvertrouwen en laat je stevig in je schoenen staan.

NOVEMBER - CITRIJN

De citrien is een symbool van liefde en genegenheid, en er wordt gezegd dat het iemands zoetheid en karakter bevordert. Ze herinneren ons aan heldere , warme zonneschijn en de vitaliteit van het leven. Hun levendige gele kleur en stralende helderheid vertegenwoordigen vaak een gezonde geest en lichaam, maar ook geluk en succes. De steen zorgt ervoor dat de drager gemakkelijker kan ontspannen. De steen vertegenwoordigt waarheid, voorspoed en levensvreugde . Het dragen van sieraden met citrien edelstenen kan je kracht geven en ook je geest een boost geven.

DECEMBER - TURQUOISE

De laatste maand van het jaar is december met de geboortesteen Turkoois, die de intuïtie van de violette straal combineert met het vertrouwen van de puur blauwe straal. Het ontstaan ​​van turkoois vertegenwoordigt de dynamiek en de omgang tussen twee vrienden. Het brengt wijsheid, waarheid, waardigheid en spiritueel meesterschap . De fascinatie voor deze opvallende edelsteen is nog nooit zo sterk geweest als vandaag de dag. Turkoois wordt nu altijd geassocieerd met sterke, positieve eigenschappen zoals zuiverheid en genezing. Het moet je niet alleen geluk en vriendschap brengen, maar de drager moet zich ook gelukkiger en tevredener voelen.