Wholesale

Bedankt voor je interesse om wholesale-klant te worden! Op deze pagina informeren wij je over onze groothandel. Wij beantwoorden graag alle verdere vragen per e-mail: wholesale@bynouck.com .

ONS MERK

Het mixen en matchen van sieraden is ons sleutelconcept, met als doel onze klanten een persoonlijke touch en creativiteit te geven bij het kopen van onze sieraden. De sieraden zijn ontworpen door ons designteam en handgemaakt in ons atelier in Haarlem, Nederland.

REKENING

Onze klanten krijgen toegang tot een externe inkoopwebsite. Om klant te worden, moet je je via de volgende link aanmelden voor onze wholesale website. Zodra wij je aanvraag accepteren en je account is geactiveerd, kun je beginnen met winkelen!

MIN. BESTELBEDRAG

Het minimale bestelbedrag bedraagt ​​€ 350,- per bestelling. VERZENDING + LEVERING Wij bieden wereldwijd gratis verzending. Omdat we elk item met de hand maken, op basis van jouw persoonlijke bestelling, hebben we wat tijd nodig om te verwerken. Daarom versturen wij je bestelling binnen 2 weken. Alle bestellingen worden bijgehouden verzonden.


*Wholesale klanten mogen onze sieraden niet onder een andere merknaam verkopen. Het is verplicht om ByNouck online en offline te vermelden