News

TULUM SUMMER DREAM COLLECTION

Na de donkere en koude dagen, is het eindelijk tijd voor de heldere, zonnige dagen. Daar hebben we allemaal een lange tijd naar verlangd. Onbewust kleden mensen zich graag fleuriger en kleurrijker als het weer beter wordt, en dat doen wij ook! Met deze nieuwe collectie brengen we onze vreugde en liefde naar de buitenwereld!

PASSIE VAN DE MAYA'S

De Tulum collectie is geïnspireerd op de oude Maya cultuur. De Maya's stonden bekend om hun liefde voor sieraden. In die tijd waren materialen als goud en zilver nog niet ontdekt om sieraden van te maken. Dit weerhield de Maya's er niet van om te experimenteren en zichzelf te versieren met prachtige sieraden. Zij ontdekten verschillende manieren om zichzelf te piercen en sieraden te maken van verschillende, natuurlijke materialen.

BETEKENISVOLLE VERHALEN

De Maya's staan ook bekend om hun grote vaardigheden in astrologie. En zoals je weet, geloven wij echt in de energie van de maan en stenen en we verwerken dit graag in onze sieraden. Onze Tulum Collectie zit vol met decoratieve talismannen, oude amuletten en helende stenen. Deze items zullen ieder persoon de kracht geven om hun eigen schoonheid en verhaal te vieren. Het combineren van hangers, kleuren of helende stenen zal persoonlijke en betekenisvolle verhalen versterken. Dit is de sleutel tot individualiteit en zelfexpressie.

DROMEN VAN TULUM

De landschappen in Tulum zijn net een droom. Het is niet alleen de thuishaven van geweldige stranden, maar heeft ook weelderige jungles, cenotes en lagunes. De perfecte locatie om te genieten van het leven, natuur en cultuur. We wilden het betekenisvolle verhaal, de sfeer en de kleuren van Tulum in onze collectie verwerken, want iedereen verdient een beetje van deze prachtige stad.

JEZELF UITDRUKKEN

We houden ervan om mensen met verschillende stijlen en verhalen onze sieraden te zien dragen. Onze items zijn gemaakt om te mixen en matchen, zodat je ze op je eigen manier kunt stylen. Deze collectie bevat felle kleuren, die je perfect bij elkaar kunt matchen als je van een tropische en opvallende look houdt. Als je meer een monochroom type bent, kun je er ook voor kiezen om het bij één kleur te houden. Het belangrijkste is dat je draagt waar jij je het beste in voelt! Jouw verhaal en persoonlijkheid maakt jou, jou!

Shopping Bag

Je winkelwagen lijkt leeg

Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete collecties!

Top collecties