News

POSITIVE LIGHT COLLECTION

De afgelopen jaren waren uitdagend met veel tijd om na te denken en te pauzeren. Die tijd heeft ons geleerd om alleen te leven, van onszelf te houden en onszelf te vermaken.

HET BELANG VAN ZELFLIEFDE
We werden echt gedwongen om onszelf te vermaken en daardoor kregen we de gelegenheid om onszelf veel beter te leren kennen. We zaten allemaal thuis, waar we ons helemaal op onszelf konden richten. Zelfliefde is de meest krachtige vorm van liefde, want het is het fundament waarop elk ander aspect van je leven gebouwd is. Hoe je jezelf met liefde en respect behandelt is een directe weerspiegeling van hoe anderen je in het leven zullen behandelen. Je verdient het om alle goede dingen te ervaren die het leven te bieden heeft.

POSITIEVE INTENTIES
Om 2022 goed te beginnen, ruim je alle rommel op en zet je je geest op positieve intenties. Een intentie is iets waarop je je in je leven wilt afstemmen: zie het als een doel of houding. Deze intenties bieden een methode om je hart en geest op elkaar af te stemmen.

POSITIVE LIGHT COLLECTIE
De positive light collectie heeft alles te maken met even stilstaan en zorgen om de beste versie van onszelf te worden. Alle ontwerpen zijn betekenisvol en helpen je de positieve energie vast te houden en je doelen te stellen. Zoals de geluksmunt, die empowerment voorstelt. De energie van de munt geeft je kracht om je doelen te bereiken en je dromen waar te maken.

Veel geluk, rijkdom, geluk en gezondheid worden gesymboliseerd door de welvaartsmunt. Als je evenwicht tussen deze vier aspecten gevonden hebt, ontstaat er innerlijke vrede. Wij willen je alle positieve energie geven die je verdient als je onze sieraden met krachtige symbolen en stenen draagt.

EVENWICHTIGE WERELD
Nu de wereld op zijn kop is gezet, verlangen we echt naar balans in ons leven. Door onze yin-yang in harmonie te houden, zijn we beter in staat een gelukkig en voorspoedig leven te leiden. Als je het gevoel hebt dat je alles op orde hebt, straal je dit ook naar buiten uit. Laat je unieke awesomeness en positieve energie anderen inspireren. Waar je ook gaat, wat voor weer het ook zal zijn, breng altijd je eigen zonneschijn mee.

VOEL HET POSITIEVE LICHT
Onze ontwerpen zijn voor iedereen! Mix en match je favoriete items met elkaar om een prachtige look te creëren. Ga voor een look met opvallende items of ga voor een meer minimalistische look. Het belangrijkste is dat je draagt waar je je goed in voelt en waarin je jezelf voelt!

Shopping Bag

Je winkelwagen lijkt leeg

Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete collecties!

Top collecties