ONTWERP JE EIGEN SIERADEN

DO IT YOUR WAY

Heb je ook de behoefte om je eigen sieraden te kunnen ontwerpen of samenstellen, zodat je altijd iets hebt om je look compleet te maken? We horen je wensen! Met ons nieuwe concept van 'Design Your Own' maak je deel uit van het ontwerpproces van je nieuwe sieraden!

INDIVIDUALITEIT
Met deze nieuwe kijk op het ontwerpen van sieraden omarm je individualiteit en maatwerk. Verandering in de menselijke mentaliteit heeft aanleiding gegeven tot een unieke trend. Tegenwoordig willen mensen zaken, die professionele hulp nodig hebben, in eigen hand nemen.

We voelen ons in deze tijd vrijer om onszelf en onze eigen stijl uit te drukken. Je stijl zegt veel over je persoonlijkheid. We zien graag de verschillende en unieke stijlen op straat, want op die manier inspireren we elkaar.


HET CONCEPT
Met dit concept kunnen we op een andere en fantasierijkere manier ontwerpen, waarbij iedereen zijn eigen stijl in zijn sieraden kan verwerken.

Hoe gaat dit in zijn werk? Eerst kies je de basis voor je ketting of oorbel. Je kunt fijne kettingen kiezen of stoere kettingen en eenvoudige oorbellen. Het is helemaal aan jou wat jij het mooist vindt! Voor kettingen kun je ook de lengte kiezen: choker, medium of lang.

Als je de basis van je ontwerp gekozen hebt, kun je er zoveel bedels aan toevoegen als je wilt. Ook dit is weer helemaal aan jou! We hebben veel schitterende, betekenisvolle en kleurrijke bedels waar je uit kunt kiezen. Het leuke hiervan is dat je met deze bedels verschillende combinaties kunt maken. Maak een look gebaseerd op een bepaalde gelegenheid of gewoon op hoe je je die dag voelt.

En voilá, je zelfontworpen ketting of oorbel is klaar om te schitteren!

Shopping Bag

Je winkelwagen lijkt leeg

Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete collecties!

Top collecties