Nieuws

TULUM SUMMER DREAM COLLECTIE

Na donkere en koude dagen is het eindelijk tijd voor de lichtere dagen. We hebben hier allemaal heel lang naar verlangd. Onbewust kleden mensen zich graag vrolijker en kleurrijker als het weer beter wordt, en wij ook! Met deze nieuwe collectie brengen wij onze vreugde en liefde naar de buitenwereld!

PASSIE VAN DE MAYANEN

De Tulum-collectie is geïnspireerd op de oude Maya-cultuur. Maya's stonden bekend om hun liefde voor sieraden. Vroeger waren materialen als goud of zilver nog niet ontdekt om sieraden van te maken. Dit weerhield de Maya's er niet van om te experimenteren en zichzelf te versieren met prachtige sieraden. Ze ontdekten verschillende manieren om zichzelf te piercen en sieraden te maken van verschillende, natuurlijke materialen.

BETEKENISVOLLE VERHALEN

De Maya's staan ​​ook bekend om hun grote astrologische vaardigheden. En zoals je weet geloven we echt in de energie van de maan en stenen en we verwerken dit graag in onze sieraden. Onze Tulum-collectie zit vol decoratieve talismannen, oude amuletten en helende stenen. Deze items zullen iedereen in staat stellen zijn eigen schoonheid en verhaal te vieren. Het mixen van hangers, kleuren of helende stenen versterkt persoonlijke en betekenisvolle verhalen. Dit is de sleutel tot individualiteit en zelfexpressie.

DROMEN VAN TULUM

De uitzichten in Tulum zijn net een droom. Het is niet alleen de thuisbasis van prachtige stranden, maar ook van weelderige jungles, cenotes en lagunes. De perfecte locatie om te genieten van het leven, de natuur en cultuur. We wilden het betekenisvolle verhaal, de sfeer en de kleuren van Tulum in onze collectie verwerken, omdat iedereen een klein stukje van deze prachtige stad verdient.

DRUK JEZELF UIT

Wij zien graag mensen met verschillende stijlen en verhalen onze sieraden dragen. Onze items zijn gemaakt om te mixen en matchen, zodat je het op jouw eigen manier kunt stylen. Deze collectie bestaat uit felle kleuren, die je perfect bij elkaar kunt matchen als je van een tropische en opvallende look houdt. Als je meer een monochroom type bent, kun je er ook voor kiezen om het bij één kleur te houden. Het allerbelangrijkste is dat je draagt ​​waar jij je het beste in voelt! Jouw verhaal en persoonlijkheid maken jou, jij!