WATERPROOF COLLECTION 🌞

20% KORTING! CODE: SUMMER20

WATERPROOF COLLECTION 🌞
20% KORTING! CODE: SUMMER20

4.5/5 KLANTBEOORDELING ⭐️

4.5/5 KLANTBEOORDELING ⭐️

Bestel Nu. Betaal later met Klarna 💸

Bestel Nu. Betaal later met Klarna 💸

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 📦

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 📦

700k+ Instagram-volgers 📷

700k+ Instagram-volgers 📷

Vandaag Besteld. Vandaag verzonden 💨

Vandaag Besteld. Vandaag verzonden 💨

Nieuws

POSITIVE LIGHT COLLECTIE

De afgelopen jaren waren uitdagend en er was veel tijd voor reflectie en pauze. De tijd heeft ons geleerd alleen te leven, van onszelf te houden en onszelf te vermaken.

HET BELANG VAN ZELFLIEFDE

We werden echt gedwongen onszelf te vermaken en daardoor kregen we de kans om onszelf veel beter te leren kennen. We waren allemaal thuis, waar we ons volledig op onszelf konden concentreren . Zelfliefde is de krachtigste vorm van liefde, omdat het de basis is waarop elk ander aspect van je leven is gebouwd. Hoe je jezelf met liefde en respect behandelt, is een directe weerspiegeling van hoe anderen je in het leven zullen behandelen. Je verdient het om al het goede dat het leven te bieden heeft te ervaren.

POSITIEVE INTENTIES

Om 2022 goed te beginnen, ruim de rommel op en zet je gedachten op positieve intenties. Een intentie is iets waarmee je je wilt afstemmen in je leven: beschouw het als een doel, doel of houding. Ze bieden een methode om je hart en geest op één lijn te brengen.

POSITIEVE LICHTCOLLECTIE

Bij de Positive Light-collectie draait alles om het nemen van een pauze en de zorg om de beste versie van onszelf te worden. Alle ontwerpen zijn vol betekenis en helpen je de positieve energie vast te houden en je doelen te stellen. Zoals de fortuinmunt, die empowerment vertegenwoordigt. De energie van de munt geeft je kracht om je doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken.

Veel geluk, rijkdom, geluk en gezondheid worden gesymboliseerd door de welvaartsmunt. Wanneer je de balans tussen deze vier aspecten hebt gevonden, ontstaat er innerlijke rust. Wij willen jou alle positieve energie geven die je verdient als je onze sieraden met krachtige symbolen en stenen draagt.


EVENWICHTIGE WERELD

Nu de wereld op zijn kop staat, verlangen we echt naar evenwicht in ons leven. Door onze yin-yang in harmonie te houden, zijn we beter in staat een gelukkig en voorspoedig leven te leiden. Wanneer je het gevoel hebt dat je alles op orde hebt, straal je dit ook naar buiten uit. Laat uw unieke geweldigheid en positieve energie anderen inspireren. Waar je ook heen gaat, wat voor weer het ook is, neem altijd je eigen zonneschijn mee.

VOEL HET POSITIEVE LICHT

Onze ontwerpen zijn voor iedereen! Mix en match jouw favoriete items met elkaar om een ​​prachtige look te creëren. Ga voor een look met opvallende items of ga voor een meer minimalistische look. Het allerbelangrijkste is dat je draagt ​​waar jij je goed in voelt en waarin jij jezelf voelt!