WATERPROOF COLLECTION 🌞

20% KORTING! CODE: SUMMER20

WATERPROOF COLLECTION 🌞
20% KORTING! CODE: SUMMER20

4.5/5 KLANTBEOORDELING ⭐️

4.5/5 KLANTBEOORDELING ⭐️

Bestel Nu. Betaal later met Klarna 💸

Bestel Nu. Betaal later met Klarna 💸

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 📦

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 📦

700k+ Instagram-volgers 📷

700k+ Instagram-volgers 📷

Vandaag Besteld. Vandaag verzonden 💨

Vandaag Besteld. Vandaag verzonden 💨

WITH BYNOUCK'S INITIALS

JOUW PERSOONLIJKE STYLING VERHAAL

De Covid19-crisis heeft een grote impact op ons leven gehad. We hebben de persoonlijke en fysieke verbinding gemist door vele, vele.. ik bedoel vele lockdowns. Iedereen is vanwege deze zogenaamde ‘touch-honger’ op zoek naar een persoonlijke touch, vooral in sieraden. Daarom zijn gepersonaliseerde sieraden nu populairder dan ooit. Draag je eigen initialen of die van iemand uit je omgeving en geef je look een persoonlijke twist met de initialencollectie van ByNouck. 
ZEG HET MET 'PARELMOER INITIALEN'

In roerige tijden zoeken we naar verbinding en stabiliteit in spiritualiteit. De Parelmoer is zeer krachtig en heeft het vermogen om persoonlijke momenten te creëren. Ze heeft veel invloed die je zonnevlecht en keelchakra zal activeren om de wijsheid van het hart naar de mensen om je heen te sturen. Perfect in deze tijden van 'aanrakingshonger'.

ZEG HET MET 'GOUDEN INITIALEN'

Wat als uw dierbaren wat persoonlijke leiding nodig hebben? Er wordt gezegd dat goud het pad naar je doelen verlicht. Er wordt ook aangenomen dat gouden edelstenen de persoonlijke kracht en wijsheid, de gezondheid en het welzijn vergroten en succes en welvaart creëren. Precies wat wij en iedereen om ons heen nodig hebben, toch?!

'' Parels symboliseren ook zuiverheid, maar ook integriteit en loyaliteit. Er wordt aangenomen dat de edelstenen van de zee bescherming bieden aan de drager. ''
ZEG HET MET 'PAREL INITIALEN'

Hoe kunnen parels een persoonlijk tintje creëren? Parels symboliseren zuiverheid, maar ook integriteit en loyaliteit. Er wordt aangenomen dat de edelstenen van de zee bescherming bieden aan de drager. Is dat niet geweldig?! Het versterkt ook waardevolle relaties en geeft een gevoel van veiligheid. Parels worden vaak aangeboden als teken van genegenheid en liefde, maar ook als geluk. Leuk als cadeau voor je dierbaren!

Bekijk onze Parelmoer, Gouden en Parel Initialen en vind de perfecte, betekenisvolle en intieme finishing touch voor je besties, geliefden of je eigen look.