WATERPROOF COLLECTION 🌞

20% KORTING! CODE: SUMMER20

WATERPROOF COLLECTION 🌞
20% KORTING! CODE: SUMMER20

4.5/5 KLANTBEOORDELING ⭐️

4.5/5 KLANTBEOORDELING ⭐️

Bestel Nu. Betaal later met Klarna 💸

Bestel Nu. Betaal later met Klarna 💸

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 📦

GRATIS VERZENDING VANAF € 100 📦

700k+ Instagram-volgers 📷

700k+ Instagram-volgers 📷

Vandaag Besteld. Vandaag verzonden 💨

Vandaag Besteld. Vandaag verzonden 💨

Nieuws

BYNOUCK'S MYSTIC COLLECTIE

Het afgelopen jaar heeft ons leven echt op zijn kop gezet. Mensen over de hele wereld zoeken naar antwoorden op religie, spiritualiteit, yoga en de natuur. Een trend die terugkomt in de mode van vandaag. Draag waar je om geeft of waar je voor staat, dicht bij je hart met de nieuwste ByNouck Mystic collectie.

EEN KANS OM TE PAUZE

Herinner jij je die dag nog in 2020? Toen restaurants, bars, winkels en sportscholen werden vervangen door thuis koken, een glas wijn op FaceTime, online winkelen en yoga in je woonkamer? Het was het begin van een jaar vol onzekerheid en verwarring. Tegelijkertijd gaf het ons ook de kans om even stil te staan ​​en ons af te vragen: wat vind ik belangrijk in het leven? En waar word ik nou echt blij van?

BETERE KEUZES MAKEN

Gezondere voedingskeuzes maken was al een hele trend - oh, wat zijn wij dol op kleurrijke smoothies en superfood salades! Maar, wij snuffelen ook super graag door de mooiste tweedehandswinkels op zoek naar die gave vintage stoel of 80's top. De pandemie heeft ons in ieder geval doen beseffen hoe geweldig – en belangrijk – het is om goed voor onszelf, elkaar en onze planeet te zorgen. En soms kan een symbolisch sieraad ons daaraan helpen herinneren!

SIERADEN MET SPIRITUELE SYMBOLISME

Eeuwenlang hebben mensen in moeilijke tijden naar spiritualiteit gezocht voor antwoorden of steun. En zelfs nu het leven geleidelijk weer normaal wordt, is een sprankje hoop nog steeds zeer welkom. Terwijl ons leven verandert, zoeken we naar troost, maar ook naar betekenis. Voor een symbool dat ons kracht geeft, een edelsteen die ons beschermt of geneest, of een charme die geluk brengt.

''Wij zoeken naar troost en betekenis. Voor een symbool dat ons kracht geeft, een edelsteen die ons beschermt, of een amulet die geluk brengt.''


MYSTIEKE COLLECTIE

Met de nieuwe Mystic Collection brengt ByNouck positiviteit en genezing voor jou en je dierbaren. Draag een ketting met een krachtige steen die je nauw aan het hart ligt of geef een oorbel met een speciaal symbool cadeau. Alle items uit de collectie hebben een betekenis, zoals de gelukskarper, het mystieke oog om kwade ogen af ​​te weren en de magisch beschermende hamza hand, gecombineerd met edelstenen zoals opaal – de brenger van hoop, rozenkwarts – de helende steen en onyx - het krachtige schild.


WEES MYSTIEK, WEES BADASS!

Hoewel wij graag denken aan een waarzegger met een kristallen bol in een zigeunerwagen die onze sieraden draagt, zijn alle items zo ontworpen dat ze passen bij de outfit waar jij je het prettigst in voelt! Van je favoriete hoodie tot een bohemian gilet of little black dress. Bekende merken vieren onze herwonnen vrijheid met uitbarstingen van kleur, prachtige prints en betekenisvolle symbolen. Met onze nieuwe Mystical-collectie kun je je eigen touch toevoegen met bedels en stenen die weerspiegelen wie je bent!