Nieuws

TULUM FESTIVAL

De zomer begint en de beste festivals komen eraan! Bij festivals draait alles om plezier maken en genieten van de goede tijden met je vrienden en familie. Neem dus wat zomerse bedeltjes mee om je festivaloutfit op te fleuren, of misschien zelfs wat glitter toe te voegen aan je dagelijkse leven?

GA ALLES UIT

Als de dagen warmer worden, gaan we graag helemaal los met onze looks. Gevlochten kapsels en overal glitters, we willen het allemaal! Voeg laagjes sieraden toe om je look compleet te maken. Of het nu gaat om dikke kettingen of een kleurrijk laagje, deze looks zullen dit seizoen gegarandeerd de aandacht trekken. Het is de beste manier om te laten zien dat avonden gemaakt zijn om te dansen!

KLEURRIJKE TULUM

Onze Tulum-collectie is gevuld met kleurrijke sieraden die perfect zijn voor dit festivalseizoen . Draag ze samen voor een leuke, speelse look die perfect is voor zomeravonden op een buitenfestival of voor een dagje weg. Pronk met je individualiteit tijdens het festivalseizoen met deze op bohemien geïnspireerde stukken en laat je liefde voor kleur zien met een prachtig en helder laagjesfeest. Je zult de hele dag schitteren en stralen...