Nieuws

LENTE COLLECTIE

De lente is eindelijk aangebroken en daarmee ook onze nieuwste voorjaarscollectie! Bij deze collectie draait alles om het uiten van vreugde, geluk, jeugd en vriendschap, en je zult zeker stralen van vreugde en positiviteit.

Laten we plezier hebben

Met een reeks kleurrijke en schattige items geeft de lentecollectie een speelse en knallende sfeer aan elke look. Of je nu met je besties naar een festival gaat of gewoon geniet van een dagje uit in de stad, deze stukken toveren zeker een glimlach op je gezicht en voegen een vleugje plezier toe aan je outfit.

KLEURRIJKE LENTE

Voor degenen die een beetje nostalgie naar boven willen halen, is de gummibeer- of roze-lippen-bedel voldoende, terwijl degenen die op zoek zijn naar iets zoeters kunnen kiezen voor de kers- of lolly-bedel. Vier vriendschap en zusterschap met de zus-bedel of platte harten in drie verschillende kleuren. Deze stukken zijn perfect om een ​​speciaal iemand te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft.

MIX & MATCH EN VAL OP!

De Lentecollectie bevat ook een reeks prachtige pastelkleuren die de essentie van het seizoen perfect weergeven. Van bloemenkettingen tot kleurrijke oorringen tot schattige bedeltjes, er is voor ieder wat wils in deze collectie. Mix en match verschillende kleuren en bedels met elkaar voor een opvallende en speelse look, of gebruik enkele items uit de collectie als kleuraccenten in een meer neutrale outfit om het net een vleugje vrolijkheid te geven. Maak je klaar om speelse en knallende looks te rocken!