files/Schermafbeelding_2022-03-23_om_16.49.04.pngfiles/ByNouck_-_Edit_Aug_21_-_27.jpg

Over ByNouck

Voordat ByNouck werd opgericht, was Anouck Goudsmit al 20 jaar bezig met het ontwerpen en creëren van sieraden. Toen ze als styliste werkte, gebruikte ze haar sieraden voor shoots. Toen ze merkte dat steeds meer vrouwen naar de sieraden vroegen, besloot ze in 2018 haar eigen merk te beginnen. Vandaag de dag worden de sieraden van ByNouck wereldwijd gedragen door vrouwen.

De kracht van mix and matchen

Als professioneel styliste had Anouck Goudsmit altijd haar eigen kenmerk. Ze combineerde kleuren, materialen en prints die niemand ooit zou combineren. Haar creaties waren een razend succes! Dit kenmerk is de basis van ByNouck. Waarom zou je "een paar" oorbellen kopen? Of, maar één ketting dragen? Anouck gelooft in de kracht van mixen en matchen. Ze houdt ervan om het leuk en makkelijk te maken met elke ByNouck collectie!

files/Schermafbeelding_2022-05-17_om_15.12.01.png

Ons verhaal

Onze sieraden worden gedragen door vrouwen over de hele wereld! Maar waar worden alle sieraden gemaakt? Alle ByNouck sieraden worden ontworpen en met de hand gemaakt in Haarlem, Nederland. Elke dag werken 50 artistieke en mode-liefhebbende vrouwen samen op het hoofdkantoor en in het atelier van ByNouck om prachtige sieraden te maken.

Onze ontwerpen

Alle ByNouck items zijn ontworpen door Anouck en haar team. Alle sieraden worden handgemaakt in hun HQ in Haarlem. Voor inspiratie gaat Anouck de natuur in en werkt ze met wat ze vindt, zoals schelpen, of waar haar ideeën naartoe leiden.

Laat ByNouck je meenemen op reis door de ruimte, naar een tropisch paradijs, of rechtstreeks naar het wilde westen! Elke collectie heeft zijn eigen kleurenpalet, bedels, en materialen die passen bij het modeseizoen. Er is altijd wel een sieraad dat bij je outfit past.

Wij vinden eigenlijk dat het andersom zou moeten zijn! Looking good made easy! Stylingadvies is een belangrijk onderdeel van ByNouck. Daarom geven wij jou, naast hulp in de winkel en online, ook stylingadvies in onze webshop. Daar laten we verschillende combinaties zien van sieraden.

files/Schermafbeelding_2022-03-23_om_17.01.01.png

Bezoek onze winkels

Jouw bezoek aan ByNouck moet onvergetelijk zijn. Daarom helpen onze stylisten je graag bij het vinden van de perfecte items voor jou. Op zoek naar een opvallende mix & match? Ook daar helpen we je graag bij! Waar wij ook super trots op zijn, is onze Initial Bar in de winkel. Wij personaliseren sieraden met een speciale boodschap of de initialen van een geliefde terwijl je wacht.

Shop ByNouck online

Wij zijn groot fan van online winkelen. Lekker op de bank met een warme cappuccino, heerlijk! Plaats je bestelling op de website. Zodra we de bestelling ontvangen, beginnen we met het maken van jouw sieraden. Elk item wordt op bestelling gemaakt, en sommige sieraden kun je zelfs personaliseren met je eigen tekst of initialen.

Zo pakken we jouw bestelling in

Elke bestelling is met de hand gemaakt en met liefde ingepakt. Wij houden van perfect verpakte en persoonlijke cadeaus. Jij ook? Dan zit je helemaal goed bij ons! Voeg een handgeschreven kaart toe aan je bestelling of besteed €100,- om een gratis collectie box te ontvangen.

Laat de wereld zien wie je bent!

We dragen sieraden voor een reden. Bij ByNouck, willen we dat onze items zo uniek mogelijk zijn. We willen dat jouw oorbellen, ketting of armband jou echt weerspiegelt! Daarom hebben we een speciale collectie gemaakt met geboortestenen, sterrenbeelden, en de optie om te personaliseren. Draag dus datgene waar je om geeft dicht bij je of geef iemand een mooi en betekenisvol cadeau.

Shopping Bag

Je winkelwagen lijkt leeg

Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete collecties!

Top collecties