ByNouck's Kwaliteit

Handgemaakt met liefde...
Al onze artikelen worden met liefde met de hand gemaakt in onze studio in Nederland. Ze hebben een hoge kwaliteit gold plating en gaan heel lang mee. Om je beauties nog langer mooi en glanzend te houden, geven we je graag wat extra tips!

  • Doe je beauties af tijdens het douchen of zwemmen, water kan de plating na verloop van tijd aantasten
  • Doe je sieraden af tijdens het slapen of sporten
  • Wees voorzichtig met agressieve producten zoals parfums en crèmes
  • Bewaar je sieraden altijd in ons mooie etui/ doosje
  • Je kunt ze schoonmaken/poetsen met een droge zachte doek

Goldplated en Silverplated
Al onze artikelen zijn gemaakt van een op messing gebaseerd metaal met een 14k tot 16 karaat vergulde laag. Ze zijn verguld met behulp van een sterke electro-plating techniek die ervoor zorgt dat je sieraden een gelijkmatige laag glanzend goud rondom hebben. Deze techniek gaat veel langer mee dan de veelgebruikte 'flash-gold' plating techniek.
Onze zilveren artikelen variëren van sterling zilver tot verzilverde stalen artikelen. Elk ontwerp heeft een beschrijving op de website dus zorg ervoor dat je de tekst leest als je zeker wilt weten dat je 100% sterling zilver koopt

Zoetwater Parels
Onze gekweekte zoetwaterparels komen uit Zuid-Oost Azië. Wist je dat zoetwaterparels groeien in allerlei meren, vijvers en rivieren? Het gekweekte deel van de beschrijving betekent dat de parels met enige menselijke tussenkomst zijn ontstaan.
De parels doen er ongeveer een half jaar tot 2 volle jaren over om te groeien voordat ze voorzichtig worden geoogst. Elke parel is uniek in vorm, grootte en karakter. We zijn er trots op dat we je parelkettingen met de hand maken, want we knopen en bevestigen elk onderdeel met de hand!

Natuurlijke Edelstenen
Onze edelstenen komen van over de hele wereld! Al onze geboortestenen komen uit een kleine werkplaats in Jaipur (India) waar een getalenteerde groep steenslijpers werkt aan de stenen die je draagt. We zijn erg enthousiast om met hen samen te werken omdat ze veel stenen hebben die we kunnen kiezen om mee te werken. Dit maakt het ontwerpen erg leuk!

Shopping Bag

Je winkelwagen lijkt leeg

Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete collecties!

Top collecties