EVERYTHING ABOUT YOUR ZODIAC SIGN!

WAT IS JOUW STERRENBEELD?

Er zijn 12 sterrenbeelden, elk teken heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, zijn eigen specifieke eigenschappen, verlangens en levenshouding. Ben je benieuwd naar de uitleg van jouw sterrenbeeld, of het teken van je geliefde, vriendin of zus? Lees dan de uitleg van alle sterrenbeelden!

Steenbok - 22 december - 19 januari
Steenbokken vinden het leuk om hun vaardigheden te verbeteren en meer kennis op te doen. Tijdens het Steenbokseizoen zul je, wat je sterrenbeeld ook is, de effecten van de Steenbok-energie voelen, die draait om streven en slagen.

Steenbokken zijn vastberaden, eigenzinnig en een van de meest hardwerkende sterrenbeelden. Ze zullen je ondersteunen en helpen om te slagen, ze zijn geboren om anderen te helpen de top te bereiken en zijn erg ambitieus.

Waterman - 20 januari - 18 februari
Waterman is het teken dat verschilt van de rest van de dierenriem, het is eigenlijk het laatste luchtteken van de dierenriem. De sterke punten van dit sterrenbeeld zijn vooruitstrevend, origineel en onafhankelijk . Gebruik deze maand om je te concentreren op het eren van jezelf en het gevoel dat je de overvloed die op je afkomt waardig bent.

Waterman is ongetwijfeld het meest innovatieve en rebelse sterrenbeeld. Ze hebben vaak een over het hoofd geziene gevoelige kant die waardering, steun en liefde vereist.
Vissen - 19 februari - 20 maart

Het beste aan het Vissenseizoen is het overweldigende gevoel van mededogen. Deze dierenriem wordt gesymboliseerd door twee vissen die in tegengestelde richtingen zwemmen, wat de constante verdeling van de aandacht van Vissen tussen fantasie en realiteit vertegenwoordigt.

Ons geliefde waterteken staat bekend om zijn empathische manieren en dromerige karakter, wat betekent dat je je in deze tijd van het jaar meer laat leiden door empathie, intuïtie en gevoelens dan door logica of ambitie.

Ram - 21 maart - 19 april
Ram houdt ervan om nummer één te zijn, dus het is geen verrassing dat deze gedurfde rammen het eerste teken van de dierenriem zijn. Gedurfd en ambitieus , Ram duikt halsoverkop in zelfs de meest uitdagende situaties.

Net als hun mede-vuurtekens, Leeuw en Boogschutter, is Ram een ​​gepassioneerde, gemotiveerde en zelfverzekerde leider die een gemeenschap opbouwt met hun opgewekte karakter en meedogenloze vastberadenheid.

Stier - 20 april - 20 mei
Stier is een aardeteken dat wordt vertegenwoordigd door de stier. Net als hun hemelse geestdier genieten Stieren ervan om te ontspannen in een serene, landelijke omgeving, omringd door zachte geluiden, rustgevende aroma's en sappige smaken. Stier wordt geregeerd door Venus, de betoverende planeet die liefde, schoonheid en geld regeert.

Het is waar dat Stieren in hun perfecte wereld de hele dag zouden baden in een badkuip vol essentiële oliën. Tegelijkertijd kennen deze aardetekens de waarde van een dollar. Stieren zijn niet bang om hun mouwen op te stropen en hard te werken om grote beloningen te verdienen . Ze zijn ambitieus, gefocust en veerkrachtig en voelen zich het veiligst als ze gestaag geld op een spaarrekening zetten.

Tweelingen - 21 mei - 20 juni
Heb je het ooit zo druk gehad dat je wenste dat je jezelf kon klonen om alles gedaan te krijgen? Dat is de Gemini-ervaring in een notendop. Dit luchtteken, passend gesymboliseerd door de hemelse tweeling, was in zoveel bezigheden geïnteresseerd dat het zichzelf moest verdubbelen.

Speels en intellectueel nieuwsgierig , Gemini jongleert voortdurend met een verscheidenheid aan passies, hobby's, carrières en vriendengroepen. Het zijn de sociale vlinders van de dierenriem: deze slimme tweeling kan met iedereen over alles praten. Vind ze zoemen tussen happy hours, etentjes en dansvloeren.

Kreeft - 21 juni - 22 juli
Kreeft is een kardinaal waterteken. Deze oceanische schaaldier, vertegenwoordigd door de krab, weeft naadloos tussen de zee en de kust en vertegenwoordigt het vermogen van Kreeft om zowel op emotioneel als op materieel gebied te bestaan. Kankers zijn zeer intuïtief en hun paranormale vermogens manifesteren zich in tastbare ruimtes: Kreeften kunnen bijvoorbeeld moeiteloos de energieën in een kamer oppikken.

Deze krabben zijn zeer gevoelig voor hun omgeving en uiterst zelfbeschermend . Net als hun hemelse geestdier worden Kreeften beschermd door harde, externe omhulsels. In eerste instantie kunnen deze krabben als koud of afstandelijk worden ervaren. Na verloop van tijd onthullen Kreeften echter hun zachtaardige karakter, oprecht medeleven en mystieke vermogens.


Leeuw - 23 juli - 22 augustus
Rol de rode loper uit, want Leo is gearriveerd. Leeuw wordt vertegenwoordigd door de leeuw, en deze pittige vuurtekens zijn de koningen en koninginnen van de hemelse jungle. Ze zijn verheugd hun koninklijke status te omarmen: levendig, theatraal en gepassioneerd . Leo houdt ervan om in de schijnwerpers te staan ​​en zichzelf te vieren.

Deze leeuwen zijn natuurlijke leiders en ze genieten ervan vriendschappen en romances te cultiveren die artistiek en creatief geïnspireerd zijn.


Maagd - 23 augustus - 22 september

Maagd is een aardeteken dat historisch wordt vertegenwoordigd door de godin van tarwe en landbouw, een associatie die spreekt over de diepgewortelde aanwezigheid van Maagd in de materiële wereld. Maagden zijn logisch, praktisch en systematisch in hun benadering van het leven.

Dit aardeteken is een perfectionist in hart en nieren en is niet bang om vaardigheden te verbeteren door ijverig en consistent te oefenen. Maagden willen helpen. Het zijn vriendelijke, zachtaardige en ondersteunende vrienden en geliefden die hun ongelooflijke intellect en vindingrijkheid gebruiken om problemen op te lossen.

Schorpioen - 23 oktober - 21 november

Schorpioen is een van de meest onbegrepen tekens van de dierenriem. Vanwege zijn ongelooflijke passie en kracht wordt Schorpioen vaak aangezien voor een vuurteken. In feite is Schorpioen een waterteken dat zijn kracht ontleent aan het psychische, emotionele rijk. Net als de andere watertekens Kreeft en Vissen is Schorpioen buitengewoon helderziend en intuïtief . Wat dit waterteken uniek maakt, is de kenmerkende giftige angel.

Net als hun hemelse geestdier, de schorpioen, liggen Schorpioenen op de loer en slaan toe wanneer ze het minst verwacht worden. Het leven is een schaakspel voor deze berekenende watertekens. Schorpioenen weten gewoon wat ze willen en zijn niet bang om hard te werken en het lange spel te spelen om het te krijgen.

Boogschutter - 22 november - 21 december
Het laatste vuurteken van de dierenriem, Boogschutter. Ze zijn anders dan elk ander teken van de dierenriem; ze zijn volkomen uniek voor deze brutale geest. Wat Boogschutter zo uniek maakt, is de dynamische mix van passie, nieuwsgierigheid, intensiteit en aanpassingsvermogen . Boogschutters zijn geboren om te verkennen en het is van cruciaal belang dat deze boogschutters de vrijheid hebben om rond te dwalen.

Ze zijn op zoek naar kennis, wat hen tot ongelooflijke verhalenvertellers, entertainers en creatievelingen maakt. Het is echter niet allemaal leuk en aardig: Boogschutter is berucht om zijn kenmerkende botheid, en hun 'brute eerlijkheid' kan vaak leiden tot misverstanden, communicatiestoringen en veel gekwetste gevoelens.


Bronnen: www.allure.com