LEES MEER OVER JOUW STERRENBEELD

WAT IS JOUW STERRENBEELD?

Er zijn 12 sterrenbeelden en elk teken heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, zijn eigen bijzondere eigenschappen, wensen en houding tegenover het leven. Ben je nieuwsgierig naar de betekenis van jouw sterrenbeeld, of het sterrenbeeld van je geliefde, vriendin of zus? Lees dan de uitleg van alle sterrenbeelden!

Steenbok - 22 december - 19 januari
Steenbokken houden ervan hun vaardigheden te verbeteren en meer kennis op te doen. Tijdens het Steenbok seizoen zul je, wat je sterrenbeeld ook is, de effecten voelen van de Steenbok energie, die alles te maken heeft met streven en slagen. Steenbokken zijn vastberaden, eigenzinnig en een van de meest hardwerkende sterrenbeelden. Ze zullen je steunen en helpen om te slagen, ze zijn geboren om anderen te helpen de top te bereiken en zijn erg ambitieus.

Waterman - 20 januari - 18 februari
Waterman is het teken dat verschilt van de rest van de dierenriem, het is eigenlijk het laatste luchtteken van de dierenriem. De sterke punten van dit sterrenbeeld zijn progressief, origineel en onafhankelijk. Gebruik deze maand om je te concentreren op het waarderen van jezelf en je waardig te voelen voor de overvloed die op je pad komt. Waterman is ongetwijfeld het meest vernieuwende en rebelse dierenriemteken. Ze hebben vaak een over het hoofd geziene gevoelige kant die waardering, steun en liefde nodig heeft.

Vissen - 19 februari - 20 maart
Het mooiste van het Vissen seizoen is het overweldigende gevoel van medeleven. Deze dierenriem wordt gesymboliseerd door twee vissen die in tegengestelde richting zwemmen, wat de voortdurende verdeling van Vissen's aandacht tussen fantasie en werkelijkheid voorstelt. Dit geliefde sterrenbeeld staat bekend om de empathische manieren en een dromerige aard, wat betekent dat je in deze tijd van het jaar meer geleid wordt door empathie, intuïtie en gevoelens dan door logica of ambitie.

Ram - 21 maart - 19 april
Ram houdt ervan nummer één te zijn, dus het is geen verrassing dat deze dappere rammen het eerste teken van de dierenriem zijn. Stoutmoedig en ambitieus duikt de Ram voorover in zelfs de meest uitdagende situaties. Net als hun mede-vuurtekens, Leeuw en Boogschutter, is de Ram een gepassioneerde, gemotiveerde en zelfverzekerde leider.

Stier - 20 april - 20 mei
Stieren houden ervan om zich te ontspannen in rustgevende omgevingen, omringd door zachte geluiden. Stier wordt geleidt door Venus, de betoverende planeet die over liefde, schoonheid en geld regeert.

Het is waar dat in hun perfecte wereld Stieren de hele dag zouden baden in een bad dat overloopt van etherische oliën. Stieren zijn niet bang om hun handen uit de mouwen te steken en hard te werken om grote beloningen te verdienen. Ze zijn ambitieus, doelgericht en veerkrachtig.

Tweelingen - 21 mei - 20 juni
Heb je het ooit zo druk gehad dat je wenste dat je jezelf kon klonen om maar alles gedaan te krijgen? Dat is de Tweelingen ervaring in een notendop. 

In werkelijkheid echter heeft de Tweeling zelden een verborgen agenda. Speels en intellectueel nieuwsgierig jongleert de Tweelingen voortdurend met allerlei passies, hobby's, carrières, en vriendengroepen. Ze zijn de sociale vlinders van de dierenriem: Deze gevatte tweeling kan met iedereen over alles praten. Je vindt ze bruisend tussen happy hours, etentjes, en dansvloeren.

Kreeft - 21 juni - 22 juli
Dit oceanische schaaldier, vertegenwoordigd door de krab, weeft naadloos tussen zee en kust, en vertegenwoordigt het vermogen van Kreeften om zowel in emotionele als in materiële sferen te bestaan.

Kreeften zijn zeer intuïtief en hun psychische vermogens manifesteren zich in tastbare ruimten: Kreeften kunnen bijvoorbeeld moeiteloos de energieën in een kamer oppikken. Deze krabben zijn zeer gevoelig voor hun omgeving, en ook uiterst zelfbeschermend.

Aanvankelijk kunnen deze krabben als koud of afstandelijk worden ervaren. Maar mettertijd onthullen Kreeften hun zachte aard, oprecht medeleven, en mystieke vermogens.

Leeuw - 23 juli - 22 augustus
Rol de rode loper uit, want Leeuw is gearriveerd. Leeuw wordt voorgesteld door de leeuw, en deze temperamentvolle vuurtekens zijn de koningen en koninginnen van de hemelse jungle. Ze zijn verheugd hun koninklijke status te omarmen: levendig, theatraal en hartstochtelijk. Leeuwen houden ervan zich in de schijnwerper te zetten en zichzelf te vieren.

Deze leeuwen zijn natuurlijke leiders en ze genieten van het cultiveren van vriendschappen en romances die artistiek en creatief geïnspireerd zijn.

Maagd - 23 augustus - 22 september
Maagd is een aardeteken dat historisch vertegenwoordigd wordt door de godin van tarwe en landbouw, een associatie die spreekt over Maagden diepgewortelde aanwezigheid in de materiële wereld. Maagden zijn logisch, praktisch, en systematisch in hun benadering van het leven.

Dit aardeteken is een perfectionist in hart en nieren en is niet bang om vaardigheden te verbeteren door ijverige en consequente oefening. Maagden willen graag helpen. Het zijn vriendelijke, zachtaardige en behulpzame vrienden en minnaars die hun ongelooflijk intellect en vindingrijkheid gebruiken om problemen op te lossen.

Weegschaal - 23 september - 22 oktober
Weegschaal is een luchtteken dat voorgesteld wordt door de weegschaal, een associatie die Weegschalen fixatie op evenwicht en harmonie weerspiegelt. Weegschalen zijn geobsedeerd door symmetrie en streven naar evenwicht op alle terreinen van het leven. Relaties zijn van het grootste belang voor Weegschalen, die evenwicht vinden in kameraadschap. Ze houden van harmonieuze partnerschappen met modieuze maatjes, vooral van hen die aantrekkelijke armcandy hebben!

Schorpioen - 23 oktober - 21 november
Schorpioen is een van de meest onbegrepen tekens van de dierenriem. Vanwege zijn ongelooflijke hartstocht en kracht wordt Schorpioen vaak aangezien voor een vuurteken. In feite is Schorpioen een waterteken dat zijn kracht ontleent aan het psychische, emotionele rijk. Net als collega watertekens, Kreeft en Vissen, is Schorpioen uiterst helderziend en intuïtief.

Wat dit waterteken uniek maakt is zijn kenmerkende venijnige steek. Net als hun hemelse geestesdier, de schorpioen, liggen Schorpioenen op de loer en slaan toe wanneer je het het minst verwacht. Het leven is een schaakspel voor deze berekenende watertekens. Schorpioenen weten gewoon wat ze willen en zijn niet bang om hard te werken en het lange spel te spelen om het te krijgen.

Boogschutter - 22 november - 21 december
Het laatste vuurteken van de dierenriem is Boogschutter. Ze zijn anders dan alle andere tekens van de dierenriem; ze zijn volstrekt uniek in deze brutale geest. Wat Boogschutter zo uniek maakt is zijn dynamische mengeling van hartstocht, nieuwsgierigheid, intensiteit, en aanpassingsvermogen.

Boogschutters zijn geboren om te verkennen en het is van cruciaal belang dat deze boogschutters de vrijheid hebben om te zwerven. Ze zijn op een zoektocht naar kennis, wat hen tot ongelooflijke verhalenvertellers, entertainers en creatievelingen maakt. Het is echter niet allemaal lol en plezier: Boogschutter is berucht om zijn kenmerkende botheid, en hun "brutale eerlijkheid" kan vaak leiden tot misverstanden, communicatiestoringen, en veel gekwetste gevoelens.

Shopping Bag

Je winkelwagen lijkt leeg

Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete collecties!

Top collecties