MET BYNOUCK'S INITIALS

JOUW PERSOONLIJKE STYLING VERHAAL

De corona crisis heeft een grote impact op ons leven gehad. We hebben persoonlijke en fysieke connecties gemist door veel (ik bedoel: heel veel!) lockdowns. Iedereen is door deze zogenaamde 'touch-hunger' op zoek naar een persoonlijke touch, vooral in sieraden. Daarom zijn gepersonaliseerde sieraden nu populairder dan ooit. Draag je eigen initialen of de initiaal van een persoon die dicht bij je staat en geef je look een persoonlijke twist met de ByNouck initialen collectie. 

ZEG HET MET 'PARELMOER INITIALS'
In onrustige tijden zoeken we naar verbinding en stabiliteit in spiritualiteit. De Parelmoer is zeer krachtig en heeft het vermogen om persoonlijke momenten te creëren. Ze heeft veel invloed die je zonnevlecht- en keelchakra activeert om de wijsheid van het hart uit te zenden naar de mensen om je heen. Perfect in deze tijden van 'touch-hunger'.


ZEG HET MET 'GOLDEN INITIALS'
Goud verlicht het pad dat naar je doelen leidt. Gouden edelstenen verhogen je kracht, wijsheid, gezondheid en welzijn. Het creëert succes en voorspoed. Dat is precies wat wij en iedereen om ons heen nodig hebben, toch?!

ZEG HET MET 'PAREL INITIALS'
Dus, hoe kunnen parels een persoonlijke touch geven? Parels symboliseren zuiverheid, maar ook integriteit en loyaliteit. De edelstenen van de zee bieden bescherming aan de drager. Het versterkt ook waardevolle relaties en geeft een gevoel van veiligheid. Parels worden vaak aangeboden als teken van affectie en liefde, maar ook als geluksbrenger. Een mooi geschenk voor je geliefden!
 

''Pearls also symbolize purity, as well as integrity and loyalty. The gems of the sea are believed to offer protection to the wearer.''

 

Bekijk onze Parelmoer, Gouden en Parel initialen en vind de perfecte betekenisvolle en intieme finishing touch voor je besties, geliefden of je eigen look.

Shopping Bag

Je winkelwagen lijkt leeg

Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete collecties!

Top collecties