News

HET VERHAAL VAN ONZE TIJDLOZE PAREL

Gen Z, bekend om het hergebruiken en het herleven van vintage trends, heeft de populaire parel sieraden weer terug gebracht. De parel sieraden trend weet alles van het toevoegen van moderne wendingen aan de klassieke kant en werd een meer toegankelijke en betaalbare accessoire. Denk aan statement oorbellen, stoere chokers en een tal van stapelbare ringen. Je kunt een parel ketting met alles stylen!

EDELSTEEN VAN DE ZEE

Parels zijn uniek onder de edelstenen, omdat ze niet uit de diepten van de aarde komen, maar uit de zee. In veel oude samenlevingen stonden parels als symbool voor de maan en waren ze doordrenkt met magische eigenschappen. Parelstenen geven de drager positiviteit, moed en maken de drager emotioneel toegankelijk, vriendelijk en mentaal gezond.

TREND VAN ELK TIJDPERK

Prachtige sieraden van de parel worden al tientallen jaren gedragen! Parels hebben altijd symbool gestaan voor glamour en luxe. Ze zijn door talloze tijdperken heen geliefd geweest bij historische iconen. Parelkettingen brengen iconische beelden in herinnering van Coco Chanel in haar atelier en Audrey Hepburn die geniet van haar ontbijt buiten de etalage van de Tiffany's winkel. In de jaren '80 en '90 werden parels het meest geassocieerd met truien en een collegiale levensstijl. Dus, hoewel parels verschillende momenten in het openbaar bewustzijn meemaken, zijn ze lang gebruikt als een teken van rijkdom en sociale status.

Parels zijn meer dan alleen een trend. In feite is het een sieraad dat diep verankerd is in de politiek en de modegeschiedenis, een onmisbaar sieraad voor vrouwelijke politieke leiders. Parels waren voor veel vrouwen een symbolische sensatie. In het afgelopen jaar trokken heel wat historische vrouwen hun parels uit de kast voor veel gedenkwaardige gelegenheden.

COMEBACK ALS ONMISBAAR ITEM

Moderne parels zijn teruggekeerd voor een speelser en eigentijdser comeback. We zijn er al aan gewend dat parels niet alleen voor speciale gelegenheden zijn, ze zijn de chique, eigentijdse keuze voor elke dag geworden. Ideaal om te dragen op het werk, bij formele gelegenheden en zelfs voor een snelle trainingssessie. Deze collectie van opnieuw ontworpen parels zijn de onmisbare stijlen voor de zomer en daarna.

OORSPRONG VAN ONZE PARELS

ByNouck's gekweekte zoetwaterparels zijn afkomstig uit Zuidoost-Azië. Wist je dat zoetwaterparels groeien in allerlei meren, vijvers en rivieren? Het gekweekte deel betekent dat de parels met enige menselijke tussenkomst zijn ontstaan. De parels doen er ongeveer een half jaar tot 2 volle jaren over om te groeien voordat ze voorzichtig worden geoogst. Elke parel is uniek in vorm, grootte en karakter. We zijn er trots op dat we jou parelkettingen maken, omdat we elk onderdeel met de hand knopen en vastmaken!

 

Shopping Bag

Je winkelwagen lijkt leeg

Doe inspiratie op en bekijk onze favoriete collecties!

Top collecties